Solusi Urut Batin Lelaki Bagi Yang Malu

Urut Batin sering dikaitkan dengan masalah lemah tenaga batin dikalangan lelaki yang bergelar suami khasnya. Memang banyak sekali  lelaki yang perlukan solusi urut batin lelaki ini kerana mempunyai banyak masalah dalam memuaskan pasangannya. Jika anda masih bujang, biasanya urut batin bukanlah keperluan dan jika anda pergi juga, itu lebih pada mencari keseronokan dunia.

Siapa Yang Perlukan Khidmat Urut Batin

Urut batin dikalangan suami adalah wajib dilakukan sekurangnya setahun atau 6 bulan sekali. Ini biasanya bagi para suami yang tidak ketara masalah tahan lama dan staminanya. Anda mungkin menghadapi masalah tahan lama tetapi tidaklah selalu kecundang di ranjang. Boleh kata top performer la.

Cuma kadang-kala anda mungkin menghadapai masalah lain yang paling common bagi lelaki berkahwin iaitu sakit pinggang. Terdapat sakit pinggang kiri dan sakit pinggang kanan, namun kedua – duanya disebabkan oleh jenis penyakit yang berbeza. Namun keduanya boleh dipulihkan dengan membuat urutan batin iaitu urut seluruh badan termasuk pada kawasan yang memainkan peranan penting dalam kesihatan batin lelaki.

Jadi anda masih perlukan khidmat urut batin 6 bulan atau setahun sekali. Bagi yang sering bermasalah pula, lagilah wajib dapatkan khidmat urut batin ni. Dan ia bergantung pada kesihatan batin dan usia anda.

Ada sesetengah lelaki yang menghadapi masalah pancut awal, kurang stamina dan zakar kurang keras memberitahu mereka mendapat kesan baik serta merta. Lepas sekali pergi buat urut batin, semua masalah mereka hilang. Hal seperti ini mungkin disebabkan mindset mereka sendiri.

Bila mereka fikirkan perkara negetif, ia sememangnya menarik aura negetif yang menyebabkan mereka sering cepat pancut masa bersama. Akhirnya ia menambah stress didalam diri dan mereka terus menerus kecundang di ranjang. Untuk info, masalah tekanan juga menyebabkan anda sukar tahan lama.

Mereka ini, biasanya selepas mendapat urutan seluruh badan termasuk urut batin, esoknya apabila mereka bersama pasangan; serta – merta masalah lemah tenaga batin dipulihkan.

Ini kerana, masalah mereka sebenarnya masih di tahap awal. Mereka peka akan perubahan – perubahan negetif yang di alami. Jadi lelaki seperti ini akan cepat – cepat mendapatkan khidmat tukang urut batin.

Urut Batin Kena Telanjang Bogel Ke?

Hahaha.. asasnya urut seluruh badan. Anda akan disuruh bawa kain pelikat atau tuala supaya cover bahagian kemaluan semasa bahagian lain diurut. Namun akhirnya zakar anda akan terdedah juga pada pandangan tukang urut batin ini.

Jadi ya anda perlu berbogel. Akan tetapi perkara ini dilakukan secara privasi seperti didalam bilik urut. Ada juga yang malu walaupun untuk tujuan berubat. Sebab pada saya sama saja orang masuk hospital yang kena bogel dan ditukarkan baju oleh nurse wanita. Itu lebih memalukan berbanding mengunjungi tukang urut batin yang dilakukan oleh lelaki juga.

Jadi bila anda mengunjungi tempat urut batin, buang perasaan malu dan buat ini kerana Allah. Perkahwinan kita juga kerana Allah, betul tak. Memberi nafkah batin juga perkara yang wajib diberi kepada isteri. Andai solusi anda adalah ubat kuat yang biasanya tiada kkm dan mempunyai kesan sampingan, anda sebenarnya membahayakan masa depan sendiri dan kelak anak bini pula. Kalau sakit, kena buang buah pinggang macam mana? Itulah risiko menggunakan ubat tahan lama yang belum diketahui kandungan sebenarnya.

Namun jika anda masih malu nak show barang anda pada tukang urut batin, masih ada solusi lain seperti minyak dhab arab kami. Minyak dhab atau dhob ni mempunyai kesan baik yang boleh ubati masalah batin dan zakar yang hampir mati pucuk.

Kalau dah mati pucuk, tukang urut batin pun biasanya tidak berani menjanjikan sebarang hasil. Apa yang mereka boleh cadangkan adalah datang selalu. Atau mereka sendiri mengenakan syarat tertentu seperti kena datang setiap minggu selama  beberapa bulan. Sementara kos untuk urut batin seluruh badan adalah sekitar RM150 ke RM250 sekali datang.

Bagi mereka yang masih di peringkat awal masalah batin dan cepat pancut. Kos RM150 ke RM250 bagi sekali urut batin dan dilakukan 6 bulan atau setahun sekali sudah tentu memadai. Tapi bila kena datang setiap minggu, memang rabak poket.

Sebab Itu Solusi Minyak Dhab Arab Wajib Anda Miliki, Jika Anda Malu Berurut Batin..

Dengan kos hanya RM65 boleh bertahan 2 ke 3 bulan, anda dapat menyelamatkan rumah tangga anda. Apa yang penting anda berusaha dan kesihatan zakar anda perlu diutamakan dulu.

Dengan minyak dhab ni, anda akan dapati masalah – masalah berikut beransur hilang:

  • Zakar Cepat Pancut
  • Zakar Lambat Bangun
  • Zakar Kurang Keras
  • Zakar Tak Tahan Ngilu
  • Zakar Bangun Sebentar (Hampir Mati Pucuk)

Kesan baik yang anda akan dapat lepas guna minyak dhab ini pula:

  • Tahan Lama
  • Keras Macam Besi
  • Mudah Buat Tusukan
  • Masih Keras Walaupun Dah Pancut

Apa Yang Membuat Minyak Dhab Arab Ini Istimewa?

Ketahui Jawapannya Disini : Minyak Dhab Arab

 

Baiklah saya telahpun berkongsi dengan anda tentang kelebihan minyak dhab dan juga jika anda pergi mendapatkan khidmat urut batin. Kedua-duanya mempunyai kesan sama baik. Ia bergantung kepada bajet anda, dan kesan pemulihan yang anda ingini.

Jika masalah anda tu berkaitan kawasan zakar sahaja, minyak dhab sudah memadai. Kadang – kala macam saya nyatakan diatas, masalah sakit pinggang juga mengganggu dan perlukan penyelesaian urut batin kerana ia bahagian yang penting. Bukan sahaja untuk aktiviti di ranjang malah ia sakit pinggang boleh buat semua kerja tak jadi. Dan suka atau tidak, urut batin tetap sama penting.

 

 

1 thought on “Solusi Urut Batin Lelaki Bagi Yang Malu”

  1. Saya berminat untuk mendapatkan urut tenaga batin disebabkan masalah pancut awal, lesu selepas sekalu main dan masalah pinggang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *